żywność Uwaga na bakterie w żółtym serze. GIS wydał ostrzeżenia 2 maja 2020, 10:57 Chińska żywność rekordowo droga. Dlaczego tak się dzieje? 3 maja 2020, 02:50 Too Good To Go – aplikacja, która nie pozwala marnować żywności dostępna w Krakowie 1 maja 2020, 03:48 Koniec z marnowaniem żywności: ustawa nakaże sprzedawcom zadbać o jedzenie 30 kwietnia 2020, 16:44 Reklama GIS ostrzega przed bakteriami w żółtym serze, wycofano jedną partię produktu 1 maja 2020, 06:03 Tegoroczna susza kosztuje nas już blisko 1,9 mld zł 1 maja 2020, 10:54 Naukowcy z SGGW wyprodukowali innowacyjny suszony miód 30 kwietnia 2020, 17:43 Polacy na 5. miejscu w UE pod względem marnowania żywności. Zmieni to ustawa 30 kwietnia 2020, 09:38 Reklama Rosną ceny w Europie. Mięso, warzywa i słodycze najszybciej drożeją w Polsce 2 maja 2020, 11:18 Projekt: producenci żywności będą musieli wcześniej składać informację ze swojej działalności 19 lipca 2021, 19:36 Reklama Nowe prawo pozwoli uratować więcej żywności. Greepeace: Polska dołącza do europejskich pionierów 3 maja 2020, 03:21 W marcu 2020 ruszy pilotaż giełdy produktów rolnych. Na początek tylko pszenica 1 maja 2020, 08:19 Nestle wynalazło wyjątkową czekoladę. Okaże się bronią na cukrzycę? 2 maja 2020, 22:34 Mięso to już historia. Teraz pora na syntetyczne sery i jogurty 2 maja 2020, 14:44 Rosja sprawdza białoruskie jabłka. Embargo zostanie zniesione? 2 maja 2020, 18:57 Kto pomoże przetrwać bankom żywności? 30 kwietnia 2020, 12:43 Drastyczne wzrosty cen żywności w Polsce. Kapusta zdrożała o 500 proc. 2 maja 2020, 10:39 Ardanowski: system oceny strat w rolnictwie jest nieidealny, ale innego nie ma 2 maja 2020, 11:17 „Marnotrawstwo” jedzenia przynosi ludziom korzyści 2 maja 2020, 17:14 Wiceminister rolnictwa: cena mięsa wieprzowego w skupie wzrosła o 42 proc. od początku roku 3 maja 2020, 03:00 Reklama Senat: Komisja bez poprawek do ustawy wprowadzającej oznakowanie produktów "bez GMO" 30 kwietnia 2020, 12:53 Koniec z konwencjonalnym mięsem. Inaczej nie uratujemy planety 29 czerwca 2021, 19:05 W Unii Europejskiej są podwójne standardy żywności. Oto wnioski z raportu KE 30 kwietnia 2020, 21:25 Korea Płd.: Ministerstwo: chcemy wysłać 50 tys. ton ryżu do Korei Płn. 2 maja 2020, 10:35 Premier: Polska ma zastrzeżenia dot. unijnej umowy o handlu z Ameryką Płd. 2 maja 2020, 18:24 Produkty bez GMO będą oznakowane 11 maja 2020, 07:42 Sejmowa komisja: za wyższymi karami za fałszowanie informacji o żywności 3 maja 2020, 01:13 Powstał portal, dzięki któremu można pozbierać dla siebie z pola owoce lub warzywa 1 maja 2020, 14:21 GPC: Mięsny gigant u progu bankructwa 17 lipca 2021, 21:42 Francja wprowadza zakaz stosowania E171. Czy produkty z tym dodatkiem zaleją polski rynek? 3 maja 2020, 04:01 Reklama "Puls Biznesu": polscy sadownicy wykańczają czeskich 3 maja 2020, 02:52 Fotyga: Nie ma zgody europosłów PiS na produkty podwójnej jakości 30 kwietnia 2020, 18:52 Ideologia na talerzu. Cała prawda o głodówkach, cudownych dietach i ekożywności [WYWIAD] 2 maja 2020, 12:34 Handel "brzydkimi" owocami może uratować 1500 ton żywności? 3 maja 2020, 01:43 Apokalipsy nie było. O tym, jak Unia nie zniszczyła polskiego mięsa i mleka 2 maja 2020, 21:53 Zakaz sprzedaży produktów podwójnej jakości. PE poparł nowe przepisy 1 maja 2020, 07:42 Patriotyzm konsumencki jest ekologiczny i dobry dla gospodarki - przekonuje wicemarszałek Senatu 2 maja 2020, 02:58 Wyraźna przedświąteczna nadpodaż. Jaja na Wielkanoc będą tanie 1 maja 2020, 13:59 Ardanowski: wprowadzimy ułatwienia w prowadzeniu małych ubojni (krótka13) 2 maja 2020, 12:26 Czechy zniosły obowiązek systematycznego badania mięsa z Polski 30 kwietnia 2020, 11:36 Reklama poprzednia następna Newsletter Drukuj Skopiuj link Zgłoś błąd na stronie