Rewolucja w ekożywności. Produkty będą tańsze i lepiej dostępne

25 kwietnia 2018, 13:07
Źródło:Dziennik Gazeta Prawna
Jak często kupujemy żywność ekologiczną

Jak często kupujemy żywność ekologicznąźródło: Dziennik Gazeta Prawna

Od 2021 r. w Polsce zaczną obowiązywać nowe zasady dotyczące ekożywności. Konsumenci mają zyskać pewność, że produkty z certyfikatem są najwyższej jakości

wróć do artykułu

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję
Polub Forsal.pl

Reklama

Komentarze (3)

  • tomek(2018-04-26 18:09) Zgłoś naruszenie 00

    Cały ten artykuł to brednie. Kontrola sieci dostaw; za pieniądze promowanie pośredników.

    Odpowiedz
  • view(2018-04-25 22:21) Zgłoś naruszenie 30

    Oglądałem kiedyś reportaż na niemieckiej stacji jak tam uprawiają groszek ekologiczny na dużych obszarach. Ponieważ nie używają chemii to rosną chwasty i plon jest o 30% niższy niż nieekologiczne uprawy. Jest za to lepsza cena i murowany zbyt. Zbiórke robią specjalnymi kombajnami.

    Pokaż odpowiedzi (1)Odpowiedz

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Polecamy

Wiadomości branżowe

Tylko na Forsal.pl

Infografiki, wykresy, mapy

Opinie

Najnowsze galerie>>

wszystkie »

Finansopedia forsal.pl

popularnenajnowsze