żywność Mabion odbył spotkanie BPD Typu 3 z FDA dot. rejestracji leku MabionCD20 w USA 23 stycznia 2020, 08:10 Włochy: Producenci mozzarelli z Kampanii walczą z jej podróbkami 15 stycznia 2020, 07:01 Projekt ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych skierowany do komisji rolnictwa 10 stycznia 2020, 15:55 Lekarze rodzinni: interwencja państwa może zahamować plagę otyłości i jej następstw 9 stycznia 2020, 11:11 Reklama Brokuły emitują więcej CO2 niż mięso? Tak, jeśli chodzi o kalorie 9 stycznia 2020, 06:15 W Polsce wykryto ogniska ptasiej grypy. GIS zaleca środki ostrożności 2 stycznia 2020, 21:02 Polacy marnują rocznie 2 mln ton jedzenia 26 grudnia 2019, 20:40 Jest nowy wykaz naturalnych wód mineralnych, a w nim 136 pozycji 21 grudnia 2019, 19:13 Reklama Rząd przyjął projekt ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych 10 grudnia 2019, 12:04 Bułgarskie władze: 100 ton polskiego mięsa z salmonellą trafiło na rynek 5 grudnia 2019, 18:01 Reklama Eksperci: eksportujemy coraz więcej mięsa drobiowego 5 listopada 2019, 08:01 Badanie: 42 proc. Polaków przyznaje, że zdarza im się wyrzucić żywność 27 października 2019, 10:42 IERiGŻ: w tym roku wartość eksportu żywności może wynieść 31,8 mld euro 18 października 2019, 15:57 Potrzebna "policja ds. żywności"? Na zafałszowane jedzenie wydajemy rocznie 50 mld zł 12 października 2019, 08:51 Duma: Rolnictwo musi zacząć być atrakcyjną alternatywą dla młodych ludzi 9 października 2019, 13:14 Sztuczne mięso można wyhodować nawet w kosmosie. Udowodnił to izraelski startup 9 października 2019, 06:10 Rewolucja w rolnictwie: farmy wertykalne pomogą nam przeżyć najbliższe dekady 30 września 2019, 06:01 Małe gminy inwestują w kompostowniki. Miasta nadal bez pomysłu ws. bioodpadów 25 września 2019, 21:02 Ucieczka od mięsa na giełdzie. Przyszłość to inteligentne ule i żywność z robaków 25 września 2019, 07:22 Szykuje się boom na sztuczne mięso. Ten rynek wkrótce będzie wart 240 mld dol. 23 września 2019, 06:45 Reklama Uwaga na bakterie w żółtym serze. GIS wydał ostrzeżenia 13 września 2019, 17:27 Chińska żywność rekordowo droga. Dlaczego tak się dzieje? 11 września 2019, 06:26 Too Good To Go – aplikacja, która nie pozwala marnować żywności dostępna w Krakowie 21 sierpnia 2019, 14:32 Koniec z marnowaniem żywności: ustawa nakaże sprzedawcom zadbać o jedzenie 19 sierpnia 2019, 12:13 GIS ostrzega przed bakteriami w żółtym serze, wycofano jedną partię produktu 16 sierpnia 2019, 14:54 Tegoroczna susza kosztuje nas już blisko 1,9 mld zł 13 sierpnia 2019, 14:14 Naukowcy z SGGW wyprodukowali innowacyjny suszony miód 10 sierpnia 2019, 20:46 Polacy na 5. miejscu w UE pod względem marnowania żywności. Zmieni to ustawa 8 sierpnia 2019, 07:00 Rosną ceny w Europie. Mięso, warzywa i słodycze najszybciej drożeją w Polsce 6 sierpnia 2019, 07:20 Projekt: producenci żywności będą musieli wcześniej składać informację ze swojej działalności 5 sierpnia 2019, 13:17 Reklama Nowe prawo pozwoli uratować więcej żywności. Greepeace: Polska dołącza do europejskich pionierów 2 sierpnia 2019, 19:30 W marcu 2020 ruszy pilotaż giełdy produktów rolnych. Na początek tylko pszenica 2 sierpnia 2019, 06:31 Nestle wynalazło wyjątkową czekoladę. Okaże się bronią na cukrzycę? 18 lipca 2019, 06:02 Mięso to już historia. Teraz pora na syntetyczne sery i jogurty 17 lipca 2019, 07:06 Rosja sprawdza białoruskie jabłka. Embargo zostanie zniesione? 16 lipca 2019, 18:28 Kto pomoże przetrwać bankom żywności? 15 lipca 2019, 21:40 Drastyczne wzrosty cen żywności w Polsce. Kapusta zdrożała o 500 proc. 13 lipca 2019, 10:57 Ardanowski: system oceny strat w rolnictwie jest nieidealny, ale innego nie ma 12 lipca 2019, 13:26 „Marnotrawstwo” jedzenia przynosi ludziom korzyści 6 lipca 2019, 06:02 Wiceminister rolnictwa: cena mięsa wieprzowego w skupie wzrosła o 42 proc. od początku roku 26 czerwca 2019, 18:32 Reklama poprzednia następna Newsletter Drukuj Skopiuj link Zgłoś błąd na stronie Reklama Reklama