żywność GIW: zalecenia dla producentów żywności w związku z koronawirusem 3 maja 2020, 04:18 POHiD: Nie ma ryzyka braku żywności w kraju 2 maja 2020, 16:40 PIH: w sklepach nie zabraknie żywności i środków higienicznych 3 maja 2020, 00:44 Pomoc żywnościowa dla osób objętych kwarantanną będzie do nich dostarczana 1 maja 2020, 17:58 Reklama Minister rolnictwa: Żywności w Polsce nie zabraknie. Jesteśmy krajem nadwyżek 30 kwietnia 2020, 14:18 Branża spożywcza, handlowa, chemiczna i logistyczna: mamy zapasy, sklepy będą zaopatrywane 30 kwietnia 2020, 11:03 Emilewicz: Producenci żywności są gotowi wytwarzać jej więcej. Wykorzystują 80 proc. możliwości 2 maja 2020, 21:43 Polacy robią zapasy. Aż o 95 proc. wzrosła sprzedaż ryżu 1 maja 2020, 22:42 Reklama 5 tys. zł kary za wystawienie na Allegro papryki bez paszportu 30 kwietnia 2020, 20:26 Warzywa z supermarketów pod lupą UOKiK-u. Spora część nie spełnia wymogów 30 kwietnia 2020, 23:35 Reklama Zdrowe, bo polskie? Co najwyżej w reklamach, bo chcemy jeść dużo i tanio 1 maja 2020, 17:24 Rusza projekt promujący spożycie mięsa z indyków 30 kwietnia 2020, 20:44 Koniec z marnowaniem żywności. Posypią się kary za wyrzucanie jedzenia 1 maja 2020, 05:32 UOKiK: w 2019 r. zakwestionowano prawie 25 proc. partii owoców i warzyw 30 kwietnia 2020, 16:24 Ludzkość marnuje więcej żywności niż przypuszczano. Możemy za to winić najbogatszych 2 maja 2020, 23:29 Włochy: Rekordowo ciepła zima: tegoroczne truskawki już dojrzały 1 maja 2020, 19:04 Ardanowski: wprowadzenie podatku od mięsa byłoby poważnym ciosem dla polskiego rolnictwa 2 maja 2020, 15:48 Bezmięsna rewolucja nie tylko na talerzu 2 maja 2020, 16:23 Co zamiast cukru? Oto bezkaloryczny eko-słodzik z odpadów spożywczych 2 maja 2020, 10:18 Eksperci: nitrozoaminy występują głównie w żywności, a nie w lekach 1 maja 2020, 10:25 Reklama Mabion odbył spotkanie BPD Typu 3 z FDA dot. rejestracji leku MabionCD20 w USA 2 maja 2020, 15:53 Włochy: Producenci mozzarelli z Kampanii walczą z jej podróbkami 2 maja 2020, 19:38 Projekt ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych skierowany do komisji rolnictwa 2 maja 2020, 08:21 Lekarze rodzinni: interwencja państwa może zahamować plagę otyłości i jej następstw 1 maja 2020, 04:24 Brokuły emitują więcej CO2 niż mięso? Tak, jeśli chodzi o kalorie 30 kwietnia 2020, 12:29 W Polsce wykryto ogniska ptasiej grypy. GIS zaleca środki ostrożności 30 kwietnia 2020, 10:24 Polacy marnują rocznie 2 mln ton jedzenia 3 maja 2020, 01:13 Jest nowy wykaz naturalnych wód mineralnych, a w nim 136 pozycji 1 maja 2020, 04:27 Rząd przyjął projekt ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych 2 maja 2020, 23:24 Bułgarskie władze: 100 ton polskiego mięsa z salmonellą trafiło na rynek 30 kwietnia 2020, 15:57 Reklama Eksperci: eksportujemy coraz więcej mięsa drobiowego 30 kwietnia 2020, 13:44 Badanie: 42 proc. Polaków przyznaje, że zdarza im się wyrzucić żywność 2 maja 2020, 05:16 IERiGŻ: w tym roku wartość eksportu żywności może wynieść 31,8 mld euro 2 maja 2020, 13:23 Potrzebna "policja ds. żywności"? Na zafałszowane jedzenie wydajemy rocznie 50 mld zł 30 kwietnia 2020, 17:47 Duma: Rolnictwo musi zacząć być atrakcyjną alternatywą dla młodych ludzi 2 maja 2020, 10:37 Sztuczne mięso można wyhodować nawet w kosmosie. Udowodnił to izraelski startup 2 maja 2020, 20:30 Rewolucja w rolnictwie: farmy wertykalne pomogą nam przeżyć najbliższe dekady 3 maja 2020, 04:39 Małe gminy inwestują w kompostowniki. Miasta nadal bez pomysłu ws. bioodpadów 2 maja 2020, 22:27 Ucieczka od mięsa na giełdzie. Przyszłość to inteligentne ule i żywność z robaków 2 maja 2020, 12:58 Szykuje się boom na sztuczne mięso. Ten rynek wkrótce będzie wart 240 mld dol. 3 maja 2020, 06:44 Reklama poprzednia następna Newsletter Drukuj Skopiuj link Zgłoś błąd na stronie