MŚP | najnowsze

Od lewej: Michał Czerwiński, prezes zarządu Purella Food; Maciej Herman, dyrektor zarządzający w LOTTE Wedel; Agnieszka Kubera, dyrektor zarządzający w firmie Accenture; Artur Marszałkiewicz, partner zarządzający w Crido Corporate Finance; Marek Moczulski, prezes zarządu Bakalland; Krzysztof Pawiński, prezes zarządu Grupy Maspex

21 maja 2019 r.

Oczekiwania klientów zmieniają branżę spożywczą21 maja 2019 r.

W najbliższych dziesięciu latach sektor spożywczy zmieni się bardziej niż przez ubiegłe półwiecze. Nowe pokolenie konsumentów wymaga zupełnie innego podejścia ze strony producentów. Będzie stawiać na ekologię, zdrowie i wygodę, nawet kosztem ceny.
internet, hakerzy, bezpieczeństwo

24 października 2017 r.

Jak nie dać się hakerom. Firmowy elementarz cyberbezpieczeństwa24 października 2017 r.

W XXI wieku trudno wyobrazić sobie przedsiębiorstwo funkcjonujące bez dostępu do internetu, urządzeń mobilnych czy nowoczesnych technologii. Taka firma po prostu nie ma szans na konkurencyjnym rynku. Rosnąca popularność internetu rzeczy, wchodzenie w wiek produkcyjny pokolenia ery cyfrowej, automatyzacja procesów czy nowe technologie przemysłowe niosą ze sobą wiele korzyści. Ale także ogromne zagrożenia.

Tylko na forsal.pl

Infografiki, wykresy, mapy

Najnowsze galerie>>